ArbetsplatsolyckorVästerås

Anställd cyklade omkull – tappade medvetandet

En anställd på ett företag i Västerås ska ha cyklat omkull och tappat medvetandet. Det framgår av en anmälan till Arbetsmiljöverket.

Den anställde cyklade mellan kunder och hade i hög fart väjt för ett litet barn och cyklat omkull. Förmodat tappat medvetande och minns inte förloppet eller tiden efteråt. En annan anställd såg personen liggandes vid olycksplatsen och ringde till arbetsplatsen.

Den anställde som råkat ut för olyckan hämtades till arbetsplatsen. Cykelkorgen på cykeln var helt intryckt och den anställde var mycket förvirrad, hade en stor bula i huvudet och blödde ur näsan och i pannan, och hade skrapsår på armen och höger ben. Knäet var mycket skrapat och byxan var sönder. Den anställde frågade ideligen vart hen var och vad som hade hänt Den anställde mindes inget och ringde ett flertal samtal till samma anhöriga och frågade samma saker. Ambulans påkallades och hämtade upp den anställde, som enligt anmälan inte bar hjälm.

För den fullständiga handlingen i detta ärende, vänligen maila Arbetsmiljöverket på arbetsmiljoverket@av.se och ange diarienummer: 2019/034498.

Taggar
Back to top button
Close

Adblock upptäckt

Vänligen överväg att stötta oss genom att inaktivera din adblocker.