TillbudVästerås

Hotfull gäst på dagverksamhet i Västerås

En gäst ska ha betett sig hotfullt på en dagverksamhet i Västerås. Det framgår av en tillbudsanmälan till Arbetsmiljöverket.

Enligt anmälan ska en gäst ha stått och skrikit och sparkat på järnstaketen utanför ingången till dagverksamheten. Personalen ber gästen att sluta och gå därifrån om hen ska då ha fortsatt att sparka och skrika.

Gästen skriker att personalen inte har någon rätt att säga vad hen ska göra då hen är farlig och påtänd. Gästen fortsätter genom att säga h*ra, f*tta och håll käften annars jävlar, till personalen. Två personal till ansluter och gästen ställer sig då cirka en meter ifrån personalen och ger ifrån sig ett vrål och tar ett steg mot personalen och skriker att hen ska döda personalen som bett hen att avlägsna sig.

Gästen sparkar med full kraft mot personalen och träffar sparken i järnstaketet. Personalen säger högt att polisen ska larmas och trycker då på överfallslarmet. Gästen avlägsnar sig från platsen och polis och vaktbolag kommer och en polisanmälan upprättas. Gästen blir gripen av polisen någonstans på stan.

För den fullständiga handlingen i detta ärende, vänligen maila Arbetsmiljöverket på arbetsmiljoverket@av.se och ange diarienummer: 2018/052523.
Taggar
Back to top button

Adblock upptäckt

Vänligen överväg att stötta oss genom att inaktivera din adblocker